Ring oss: 08 410 413 13 Maila oss: support@ungapped.com

Lägg upp enkäten på egen webb via iframe

2023-10-02

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Om du vill lägga upp din enkät/anmälningsformulär på din egen webb, eller bara få en snyggare url till enkäten, kan du använda dig av en iframe.

FÖRUTSÄTTNINGAR:

1. Enkäten måste vara publicerad (aktiv)
  2. Du måste ha enkätens url »
  3. Du måste ha tillgång till HTML-koden på din egen webb.

1. Infoga följande HTML-kod på din egen webb:<iframe width=”100%” height=”600” src=”https://ui.ungapped.com/Surveys/b23bef77-9bb8-4743-8626-4000d5de079d” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
  2. Ersätt den gul-markerade URL:en mot din egen URL.
  3. Ändra höjden (den rosa-markerade siffran vid ”height”) så att den passar din enkät och webb.

Får du det inte att funka? Kontakta supporten »

Du som har en WordPress-webb kan också lägga upp enkäten på din hemsida via ett plugin »

Manualer

Ta din marknadsföring till nästa nivå