Ring oss: 08 410 413 13 Maila oss: support@ungapped.com

Publicera enkäten

2023-10-02

Ditt formulär tar inte emot några svar förrän det är publicerat (= aktiverat).

publicera ditt formulä

SÅ HÄR PUBLICERAR DU DITT FORMULÄR:

1. Klicka på Publicera-knappen längst ner till höger
  2. Välj startpunkt för enkäten – antingen ”nu” eller schemalägg datum och tid
  3. Välj slutpunkt för enkäten – antingen ”tills vidare”, ett visst datum eller efter x inkomna svar
  4. Klicka på ”Publicera enkät” när du gjort dina val.

Formuläret har nu ändrat status från Utkast till Pågående.
Du kan nu ta fram formulärets webbadress (URL) för att tex lägga upp länken på er egen webb eller på er facebook-sida, bädda in formuläret på er egen webb, eller lägga in en länk till formuläret i ett mejlutskick.

Manualer

Ta din marknadsföring till nästa nivå